Fontos!

Kérjük, kutyája éves kötelező KOMBINÁLT és VESZETTSÉG elleni oltása mellett, a KENNEL KÖHÖGÉS (Nobivac KC ) elleni oltás is szükséges. Az elmaradt oltásokat a panzióztatás kezdete előtt 2-3 héttel kellene pótolni, nem közvetlen az érkezés előtti napokban.

 PANZIÓBAN KUTYÁJA KÉNYELMÉT AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTJÁK

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! KEDVENCE HAZA SEM AKAR MAJD MENNI. JELSZAVUNK: A LEGJOBB REFERENCIA AZ ELÉGEDETT KUTYA

 

Központi fűtés

A téli időszakban is gondolunk kedvence kényelmére ezért rendelkezésre állnak fűtött kenneljeink.


 

Infrakamera

Igény esetén a gazdi a nap bármely szakában internet eléréssel akár számítógépről vagy mobilról is nyomon tudja követni Kedvence napját nálunk.


Klimatizált

Legyünk őszinték, egész jó dolog egy klimatizált szoba hűvös kényelmében elbújni a tűző, nyári Nap forrósága elől. Így nem csak a hőgutát kerülhetjük el, hanem a kellemes hőmérsékletű helyiségben maximális lehet a pihenés is a kis kedvencünknek.Biztonságos, 12-15 m2 kennelek

Kedvence kényelmét belső elhelyezésű, biztonságos, tágas, minden igényt kielégítő 12-15 m2 kennelekbe helyezzük el. A napi 3x foglalkozást az 1 hektáros bekerített kutyaiskolánk területén végezzük.


Kozmetika

 

Igény esetén lehetőség van arra, hogy kutyáját szakképzett kozmetikus lássa el.


 

Játék

Napi Három alkalommal sétáltatjuk, futtatjuk kedvencét, de ezen kívül igényelhető extra foglalkozás: játék, úsztatás, stb.….


 

Kutyaetetés háznál

Ha a család elutazik otthonról, de a kedvenceteket nem vihetik magukkal és nem akarják panzióba adni sem, akkor a legjobb megoldás, ha otthon marad!

Ebben az esetben a kutya marad otthon, a megszokott környezetben. Nem stresszeljük a környezetváltozással; illetve biztosítva van a “ház védelme” is. Ebben az esetben a gazda igénye szerint naponta 1-szer vagy 2-szer megyünk a kutyához, megsétáltatjuk, megetetjük, friss vizet adunk neki; illetve összeszedjük a kutyagumit. Ilyenkor a postaládát is ki szoktuk üríteni, amivel több problémát megelőzhetünk.

Az utazás előtt egyeztetünk néhány időpontot, amikor kiképzőnk kimegy és megismerkedik a kutyával, no meg a család igényeivel.


 

Táplálkozás

A vendégeinket szuper prémium Eukanuba által biztosított eledelekkel látjuk el, így kutyusa a nálunk eltöltött idő alatt a legjobb minőségű falatokhoz jut hozzá!


 

Háztól-házig

Bármi probléma felmerülhet a kedvence szállításával, nincs gépjármű, nincs segítség, stb.. ezen sem kell aggódni, megoldjuk! HíVJON BIZALOMMAL


A szolgáltatás árai

Panzió

 

 

 

1 kutya: 3500 Ft / nap

 

 

2. kutya: 3000 Ft / nap3. kutya: 2500 Ft /nap

 

Kamerás: 7000 Ft / nap

 

Szállítás100 Ft /Km

Kutyanapközi

2000 Ft / napReggel 8-18 óráigHeti bérlet9000 Ft / kutya
Szállítás100 Ft /Km