KUTYAOVI

Ez a szoláltatásunk a kölyökkutyáknak és gazdáiknak szól, hogy kiváló környezetben, szakemberek segítségével sajátíthassák el a szocializálódás és megfelelő magatartás rejtelmeit. INGYENES 5 HÓNAPOS KORIG!


 

KUTYANAPKÖZI

Kutya napközink minden kutyus rendelkezésére áll, hétköznapokon, reggel 07.30-tól délután 18.00- ig. Azoknak a gazdiknak javasoljuk, akik nem szeretnék egyedül hagyni egész napra kedvencüket, nem tudnak vele elég időt tölteni, esetleg a kutyus rendszeresen átrendezi a lakást, a kertet vagy csak szakértő felügyelet alatt szeretnék őt tudni. A kutyusok ezen idő alatt szabadon játszhatnak társaikkal, így a folyamatos szocializáció is biztosítva van számukra Részletesebb információt telefonon történő egyeztetés során tudunk adni. tel 06 70 615 45 82

PROBLÉMÁS KUTYÁK RÉSZÉRE IS! Így miközben a gazdi dolgozik, a kutya egy tapasztalt kiképző felügyeletével megtanulja a helyes viselkedés alapjait.


 

CSOPORTOS KÉPZÉS

Heti 3-4 alkalommal. Kisebb (képzettségi szinteknek megfelelő) csoportokban Max. 10-15 fő társaságában taníthatja kutyáját a legalapvetőbb engedelmességi feladatokra.
Előnye: kutyája több idegen kutya és ember között végzi a munkát, így könnyebben szocializálódik. A kiképzésnek ez a legköltséghatékonyabb formája.


 

EGYÉNI KÉPZÉS

 

Kutyája saját szintjének megfelelően, saját ütemében haladhat a kiképzéssel. A kiképzést tapasztalt kiképzők vezetik, míg a feladatokat Ön hajtja végre Kedvencével. Ez a kiképzési forma biztosítja kutyájának a leggyorsabb fejlődési lehetőségét, hiszen egyénre szabható a haladás tempója.


 

BENTLAKÁSOS KÉPZÉS

 

Leghatékonyabb módszer a kutya tanítására A gazdik a kutyust a Panzióban hagyják. Folyamatos felügyelet és szakképzett oktatók segítségével kutyája az eltöltött idő alatt elsajátítja a kívánt ismereteket. A tanítási idő vége után ismeretfrissítő jelleggel ajánlott a kutyussal visszajönni a csoportos foglakozásokra (díjmentes).

 


 

HÁZNÁL KÉPZÉS

Oktatónk házhoz megy, így a kutya saját megszokott környezetében könnyebben sajátíthatja el a kívánt ismereteket.


 

KUTYASÉTA

Kedvenceinknek, ugyanúgy, mint nekünk, embereknek, megvan a napi mozgásigényünk. Szükségük van sétára, és a velünk való foglalkozásra. Ha ön egy-egy alkalommal, vagy akár hosszabb időn keresztül nem ér rá megsétáltatni Kedvencét, nyugodtan forduljon hozzánk. Bízza őt ránk, és egy elégedett kisállat fogadjon majd otthon.


 

TELEPHELYŐRZÉS

 

Telephelyőrzésre való felkészítés és folyamatos szinten tartás.


 

HELYSZÍNI TANÁCSADÁS

Kiképzőnk otthonában felkeresve ad tanácsokat gondozással, ápolással, tartással, táplálással, neveléssel, kiképzéssel kapcsolatban

Színte elengedhetettlen első kutyásoknak, kölyökkutya tulajdonosoknak és mindenkinek, aki fontosnak tartja, hogy kutyája a legoptimálisabb körülmények között, az őt körülvevő emberekkel teljes harmóniában élhesse napjait.


Árjegyzék kutyasuli szolgáltatások
Megnevezés Ár
Kutyasuli havi bérlet 10.000 Ft/hó
Kutyasuli 10 alkalmas bérlet 13.000 Ft (1300 Ft /alkalom)
Kutyasuli 1 alkalmas foglalkozás 2.000 Ft /alkalom
Egyéni képzés 5.000 Ft / óra
Háznál képzés 7.000 Ft / óra + 100 Ft/Km (kiszállás díja)
Bentlakásos képzés 120.000 Ft / hó + élelem

 

HÁZIREND

 – A kutyaiskola területére belépni kizárólag veszettség ellen beoltott, féregtelenített, egészséges kutyával szabad. – Javasoljuk a kullancsok elleni rendszeres védelmet is. – A tanfolyam elején az oltási könyvet kérjük felmutatni.

– Tüzelő kutyával a kiképzésen részt venni csak megbeszélés után szabad.

– Az oktatás előtt sétáltassuk meg a kutyákat, hogy el tudják végezni a dolgukat.

– A kutyapiszkot a gazda köteles eltakarítani.

– Az egyik és legfontosabb a megfelelő, jó minőségű felszerelés, melynek beszerzésében segítünk.

– Ne tele gyomorral hozzuk a kutyát iskolába!

– A foglalkozásokra célszerű előbb érkezni, hogy a kutyák fel tudják térképezni a kiképzés helyét, játszani tudjanak egymással, így erre nem a kiképzésen kerül sor.

– A munka során tekintettel kell lenni a többi pályán tartózkodóra is!

– Agresszív kutyáknak, illetve akinek az iskolavezető elrendeli, szájkosár használata kötelező!

– Kutyát kikötni kizárólag kikötőláncon, megfelelő nyakörv (nem szakad el, nem tud kibújni belőle) használatával lehet.

– A kikötött kutyához odamenni, vagy kutyát odaengedni TILOS!

– Az iskola területén a kutyákat szabadon engedni csak a kiképzők engedélyével szabad.

– Ékszerek, óra viselése balesetveszélyes, használata csak saját felelősségre.

– 12 éven aluli gyermekek csak szülői felügyelettel és felelősséggel tartózkodhat a kiképzéseken.

– Szemetelni az iskola területén TILOS!

– A kiképzők utasításait maradéktalanul be kell tartani.

– Amennyiben a kiképzéssel kapcsolatba bármilyen kérdése, gondja adódik, kérjük, jelezze.

– A tanfolyamdíj befizetésével a feltételeket a gazda elfogadta. A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke, hogy az iskolában eltöltött idő mind a gazdának, mind pedig kutyának szórakozás legyen

FIGYELEM! A házirendben foglaltak nem ismerése, nem mentesít a felelősség alól.

Forduljon hozzánk bizalommal!